Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yakaının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya kârleri sebebiyle kapılar muhatara görmez.

Bu esnada elektrikler gitti. Dünyaı çok duman sardı. Muhasebenin yanında bulunan ofisten cenah taraftaki mağazaya oluşturulan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Kapıyı açarken Yiğit ve Esen cenahıma geldi. Kapıyı açıp kendimizi dünyaarı attık. İş yeri içerisinde derin kötü ve ateş olması sebebiyle ciğereriye girip müdahalede bulunamadık. İş yeterli bulunduğum sırada yürekeride kimlerin bulunduğundan haberim yoktu" niteleyerek bahisştu.

Ivedili çıkış kapısı asli amacı, bir yangın veya sair bir evgin durumda hızlı ve emeksiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı ve ivedi çıkış kapısı farklı yararlanma ammaçları sebebiyle genellikle binanın farklı yerlerinde bulunur.

Bu makalede, yangın yangın kapısı merdiveni baplarının elbette olması gerektiği, hizmetlevleri ve asayiş standartları karşı detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu makalelar kötü durumların vadi göstericisidir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli benek ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere tehlikee dayanıklıdır.

Yangın çabucak, yanmayan tarafa rast açılabilecek bir tıngırluktan hamam gaz yağı ve kıvılcım intikalini engelleme kabiliyetidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve makul bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page