Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çallıkışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Bu mekanizma ekseriyetle acil bir durumda hızla açılabilen anlayışsız çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış bapları, takkadak lüks insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi sinein yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve hafif olması anlamına gelir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının Yangın Çıkış Kapısı karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara geçişini dikilmek veya olası başüstüneğu kadar geciktirmektir.

üste, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page